Proppmätt

Oj oj oj.. idag blev det mycket som åkte ner i magen..

Sambons bror och hans tjej kom hit.. hade köpt med sig Rumpstek o lite annat..

Så till middag blev det rumpstek med skruvade pommes o bea, efterrätt blev deras hemmagjorda After eight-glass och massa hemmagjorda marränger.. nu är man full i magen kan jag lova! Haha!   =P

Nu sitter jag o nyser som en galning, tror jag börjar bli förkyld eller så är jag allergisk för det kliar i ögonen oxå.. Ska nog gå o ta en clarityn o se om det blir bättre.. dax o natta kudde oxå!

Imorgon slänger jag upp bilder på resten jag köpte, inte så mycket men  lite iaf!

God natt!


                    image8

Mina inköp

Blev lite shoppinggalen häromdagen! =)
Det här blev det

 2 stycken av denna lampa köpte jag.. jag kunde riktigt se en bild framför mig hur dom ska stå på varsitt nattduksbord i framtida huset! =)


 2 stycken sånna här lampor oxå, samma modell som ovan som ni ser men när jag hittade dom här på affären så kunde jag bara inte låta bli, hihi!


 2 stycken tavlor (samma motiv på den andra) tänkte jag sätta upp lite "omlott" i framtida hus, lampan köpte jag oxå 2 stycken av (plasten sitter fortfarande på,därför den ser lite konstig ut), funderar på att lämna tillbaka lamporna... hhmm...?


 Vitt överkast inhandlades oxå!

Köpte även 6 krukor & massa servettringar & 2 st vita "lotus"-ljusstakar!
Bilder på det kommer senare!

Den fina vita ljusstaken med dom superfina ljusen i kommer från CULT Design och dom fick jag i födelsedagspresent av två kompisar, Fredrik & Sofie! Tack tack!

Hej och välkommen!

Här kommer jag skriva om allt möjligt, intressant som ointressant, hehe! :D

RSS 2.0